• ЗА НАС
  • РАДЕВИ ООД  е основана 1997 година в град Търговище с предмет на дейност промишлена и битова хладилна и климатична техника.

   През тези години  РАДЕВИ ООД се утвърди като една от  професионално доказаните фирми от климатичния бранш на местно ниво. НИЕ извършваме целия цикъл от изпълнение ( консултация , продажба , монтаж , сервиз , профилактика , след гаранционно обслужване) на климатична и хладилна техника. Предлагаме на клиентите си богат избор от различни видове и марки климатици с гарантирано качество от утвърдени световни производители с  дистрибуторска и сервизна мрежа в цял свят . При нас ще намерите климатична техника от най-висок клас като : MITSUBISHI ELECTRIC -  Япония ,MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES-Япония, SHARP -  Япония ,  FUJITSU GENERAL -  Япония,  DAIKIN - Япония, Panasonic- Япония, TOSHIBA- Япония.Климатици от среден клас GREE, MIDEANIPPON, CHIGO, OSAKAAUX. Подходящи за помещенията,  в които искате да бъдат монтирани и съобразени със всичките Ви нужди и изисквания и доказани като работа  при ниски температури и влажен климат. РАДЕВИ ООД е сертифицирана и оторизирана от официалните ВНОСИТЕЛИ за продажба,монтаж и ремонт на представените в този сайт марки климатизатори. С избора на нашата фирма вие получавате сигурност, качество и професионално отношение. Фирмата разполага с екип изграден от специалисти, притежаващи дъгогодишен опит и иновативно мислене, породени от многобройните реализирани поръчки. Всички продукти, предлагани от нас са изпитани на пазара и са с гарантиран произход. Широкия ни продуктов каталог е гаранция за това, че можем да задоволим всякакви нужди!

   Ние винаги се стремим да предлагаме най-добро качество на най-добри цени !

   Постарали сме се да осигурим най-разнообразни начини на плащане и гъвкави финансови условия за максимално удобство на потребителите. За да ви предложим лесен начин на пазаруване,без да нарушаваме вашите лични финанси, ние от    РАДЕВИ ООД работим изключително успешно с най големите компании за микрокредитиране и лизингови предложения на пазара. РАДЕВИ ООД е включена в списъка с фирми, които могат да предложат на своите клиенти безвъзмездно кредитиране до 20% при закупуване на климатична система, посредством програмата "Кредит енергийна ефективност в дома'', която е разработена между Европейския съюз и "Международната банка за въстановяване и развитие''  с регулатор  ''Агенция за енергийна ефективност на Република България''. Кредитирането има за цел да насърчи потенциалния купувач към своевремена подмяна  на стари инсталации  или поставяне на нови климатици ,за да бъдат енергоспестяващи и функционални . Всеки който се интересува от това реално  и абсолютно достъпно кредитиране  и иска да закупи нов климатик  чрез него може да получи по подробна информация на място в нашия магазин. Осигурили сме първокласно сервизно обслужване на всеки един от артикулите си.

   При нас ще получите:

   - Висока компетентност на базата на дългогодишен опит
   - Реална информация за други компании и предлаганите марки и модели на пазара
   - Високо професионално ниво на консултация
   - Климатична техника от най-висок ,  висок и среден клас предназначена за европейския пазар
   - Професионален монтаж съобразен с изискванията на производителя
   - Бърза реакция при възникнал проблем или дефект
   - Сервиз на високо ниво
   - Грижа за Вашия кондиционер и след гаранционно обслужване

   При нас няма да получите:

   - Много ниска цена за монтаж - не Ви спестяваме качествените материали ,  не Ви спестяваме качеството на монтажа и качеството на обслужването
   - Климатична техника от нисък , много нисък и безнадеждно нисък клас - спестяваме си бъдещи взаимни неприятности
   - Непрофесионален монтаж несъобразен с изискванията на производителя - спестяваме си бъдещи взаимни неприятности
   - Нереална информация за други компании и предлаганите марки и модели на пазара
   - Климатици на 110 V(волта) - (втора употреба)  произведени в Япония за японския вътрешен пазар,които не са стандартизирани за продажба в Европа на 220 V(волта)  и не отговарят на европейските изисквания - спестяваме си бъдещи взаимни неприятности
   - Няма да получите монтаж на климатици ,  които не са закупени от нас
   - Няма да получите сервиз на климатици ,  които не са закупени и монтирани от нас
   - Няма да получите след гаранционно обслужване на климатици ,  които не са закупени и монтирани от нас
   - Няма да получите 15 - 20 марки климатици ( с цел да продаваме всичко ,  на всеки ,  на всякаква цена ,  на всякакво качество ,  на всякакъв производител ,  дори и нестандартизирани климатици за нaшия пазар с цел да не изпуснем някой клиент ) .